Transport

undefined

Dagelijkse levering in heel Nederland

Niet alleen ons staal is ijzersterk. Dat geldt ook voor het transport van uw orders. Met ruim twintig moderne trailers en uitschuiftrailers leveren we dagelijks aan staalbouwers, constructiebedrijven, machinefabrieken en carrosserie- en trailerbouwers in heel Nederland.

undefined

"We leveren uw staal gesorteerd, gebundeld en voorzien van labels of postmerken aan. Makkelijk te verwerken dus!”

Vijf voordelen van transport door Vlietjonge Staalhandel

Uw staal droog in huis

Vrijwel alle trailers van Vlietjonge Staalhandel zijn voorzien van een huif. Hierdoor komt uw staal ook bij slechte weersomstandigheden droog aan. Zo voorkomen we roestvorming en kunt u het staal makkelijker opslaan of verwerken.

Lengtetransport in eigen beheer

Voor lange stalen balken en profielen beschikken we over uitschuiftrailers. Hierdoor kunnen we balkstaal met een lengte tot 24 meter bij u afleveren. Doordat we lengtetransport in eigen beheer uitvoeren, heeft u uw order eerder in huis.

Ook levering in milieuzones mogelijk

Onze transportpark combineert power met duurzaamheid. Dankzij schone motoren mogen we ook lossen op locaties in milieuzones. Geen beperkingen dus.

Chauffeurs van staal

Staaltransport is niet voor iedereen weggelegd. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het laden en lossen van staal. Dat werkt prettig samen!

Flexibele leveringsmogelijkheden

Specifieke laadwensen, gefaseerde levering of een specifiek levertijdslot? We houden graag rekening met uw transportwensen.

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord