MVO bij Vlietjonge

Een bijdrage leveren aan uw business én de wereld om ons heen. Dat gaat prima samen. Bij Vlietjonge Staalhandel dragen we graag bij aan een meer circulaire, duurzame en sociale staalketen!

undefined

Verantwoord omgaan met grondstoffen

Wist u dat staal één van de duurzaamste bouwmaterialen is die we gebruiken? Het is ijzersterk, gaat jarenlang mee en is moeiteloos her te gebruiken in nieuwe gebouwen, voertuigen of machines. Al het staal dat we leveren is van West-Europese kwaliteit en volledig traceerbaar. Doordat we reststukken staal bij VlietJonge Staalhandel recyclen, gaan er geen waardevolle grondstoffen verloren.


undefined

Schoon transport, minder energieverbruik

Jaarlijks verwerken we zo’n 80.000 ton staal. Dat komt op milieuvriendelijke wijze per binnenschip aan. Met zonnepanelen, ledverlichting en energiezuinige verwarming dringen we de CO2-footprint van Vlietjonge Staalhandel verder terug. En de aflevering bij uw bedrijf? Dat gebeurt met een modern en schoon wagenpark.

undefined

Inclusief en sociaal betrokken

Bij Vlietjonge Staalhandel werken medewerkers met ca. 10 nationaliteiten. Samen vormen we één team, waarbij vakmanschap fungeert als verbindende schakel. We zijn er niet alleen op de werkvloer voor onze medewerkers, maar ook daarbuiten. Zo staan er een fysiotherapeut, ergonoom en psycholoog klaar om onze medewerkers te helpen als dat nodig is.


Lokaal betrokken

We zijn trots op onze vestigingsplaats Vreeswijk-Nieuwegein. Veel van onze medewerkers wonen er. Daarom steunen we lokale organisaties en initiatieven die bijdragen aan de verbinding en leefbaarheid in onze directe omgeving.

undefined

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord